Kulttuurin monitoimimies eläkkeelle

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven pitkäaikainen kulttuurisihteeri Mikko Valo jää eläkkeelle keväällä. Työpöytänsä kulttuurin monitoimimies on siivonnut jo yli kuukausi sitten. 31 vuotta kunnassa töitä tehneelle Valolle ovat tärkeitä asioita olleet muun muassa museo- ja kotiseututyö, monenlainen dokumentointi sekä konserttien järjestäminen koululaisille. Vapaa-ajallaan Valo on innokas pelimanni.

Järviseudun Sanomien huomenna ilmestyvässä numerossa Valo kertoo muun muassa, miksi Taavintupa on hänelle merkityksellinen paikka.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.