Lukijan mielipideartikkeli:

Evijärvestä

Vaikka kirjoitukseni evijärveläisten herättelemisestä tässä lehdessä oli jo 22. lokakuuta, saan vielä päivittäin kiitoksia siitä. Siispä minun kiitokseni kaikille myönteisistä palautteista. Kiitoksia on tullut Lappajärveltä, Kortesjärveltä, Kauhavalta, jopa Pietarsaarestakin.Erityiset kiitokset entisille evijärveläisille, jotka asuvat Pietarsaaressa. He ovat sitä mieltä, että “hullujahan olette jos Pietarsaareen liitytte.” Nyt kunnanvaltuusto on päättänyt kutsua Kauhavan liitosneuvotteluihin. Reunaehdoista pidetään kiinni. Ei pikkuisen kunnan ole syytä esittää kovia reunaehtoja. Tuloveroprosenttimme sentään pysyy entisellään.

Kaksineuvoisen yhtymähallitus on päättänyt muuttaa Evijärven hoivaosaston kuntouttavaksi intervalliosastoksi. Ikäihmisten laitoshoitoa on sen jälkeen enää Alahärmän hoivan yläkerrassa. Tämä vaikeuttaa omaisten vierailuja hoidokkien luona, kun useat heistäkin on vanhoja. Eipä taida Alahärmässäkään riittää paikat kaksineuvoisen kuntien tarpeisiin, mihin sitten ikäihmisemme joutuvat? Mieheni on Evijärven hoivaosastolla ja saa siellä erittäin hyvää hoitoa, vaikka hoitajia on vähän.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Tuomo Kotkanniemi kertoo seuraavansa Järviseudun tapahtumia aktiivisesti.

Muistoja Järviseudulta 

SEURAAN Järviseudun tapahtumia aktiivisesti. Aloitin Frans Takalan ollessa Kotikunta-lehden päätoimittajana. Lehti tehtiin ja painettiin Seinäjoen

Tuomo Kotkanniemi kertoo seuraavansa Järviseudun tapahtumia aktiivisesti.

Muistoja Järviseudulta 

SEURAAN Järviseudun tapahtumia aktiivisesti. Aloitin Frans Takalan ollessa Kotikunta-lehden päätoimittajana. Lehti tehtiin ja painettiin Seinäjoen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.