Rattijuoppo kaatui mopolla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:
11.11.2014

Pietarsaaressa 10.11. klo 23.00 aikaan partio sattui paikalle, kun kaksi nuorta miestä kaatui mopolla keskustassa. Kuljettaja puhalsi 0.9 o/oo. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä matkustajaa mopon omistajana kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle. Mopo oli lisäksi poistettu liikenteestä. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.