Kotisivut Järviseutu-Seuralle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseutu-Seuralle on avattu kotisivut, jotka löytyvät osoitteesta www.jarviseutuseura.fi.
Sivuille on koottu tietoa seurasta eri otsikoiden alle, samoin kotiseutuyöstä. Aikanaan sinne tulee yleisten kokousten pöytäkirjoja, samoin hallituksen siltä osin kuin ne voidaan julkaista. Sivuille voidaan tehdä lisäyksiä ja muutoksia myöhemminkin, jos tarve vaatii.
Uusien kotisivujen kautta pääsee myös tutkimaan monia julkaisuja, jotka on taltioitu Järviseutu-Seuran hallinnoimaan kotiseutuarkistoon, Seutulaariin. Ilman erillisiä tunnuksia voi käydä selailemassa vaikkapa vuosien varrella julkaistuja Järviseudun Sanomia ja eri pitäjien joululehtiä.

Myös Seudun Tarinat-foorumille pääsy mahdollista uusien kotisivujen kautta, joten käykääpä tutustumassa!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.