Tulevaisuutta pohtimassa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Virtaa Lappajärvelle -hankkeen järjestämä Kotiseutu ja tulevaisuus -seminaari pidettiin torstaina Lappajärvellä. Siellä etsittiin vastauksia ja keskusteltiin aiheesta “Maailma muuttuu. Miten käy Lappajärven ja Järviseudun?” Keskusteluissa pohdittiin, mistä löytyvät kotiseudun elävöittämisen avaimet. Tutkija Petri Rajaniemi kertoi maailman nopeasta muuttumisesta, yrittäjyydestä ja siitä että kaiken toiminnan alussa ja lopussa keskiössä on ihminen.
Petri Rajaniemi kehotti kyseenalaistamaan entisiä toimintamalleja. Se ei tarkoita, että kaikki entinen täytyisi heittää romukoppaan, vaan sitä, että asiat käydään läpi. Hän kehotti myös ajattelemaan asioista uudesta näkökulmasta ja etsimään muutosta. Hän sanoi, että jos tehdystä muutoksesta ei tule “sanomista”, niin todellista muutosta ei silloin ole tapahtunutkaan.
Yleisöä oli paikalla lähes 40 henkeä. Tilaisuudesta enemmän seuraavassa lehdessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.