Vimpeli sulkemassa kyläkoulut

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpeli suunnittelee Rantakylän ja Sääksjärven kyläkoulujen sulkemista 1.8.2015 alkaen osana kunnan talouden tasapainottamisohjelmaa. Kunnanhallitus päätti asiasta maanantaina äänestyksen jälkeen. Lopullisen päätöksen koulujen kohtalosta tekee kunnanvaltuusto.
Kyläkoulujen lakkauttamisella Vimpeli hakee ensi vuodeksi 113 000 euron säästöjä. Vuoden 2016 talousarviossa kustannusvaikutus olisi puolestaan 280 000 euroa. Kunnanhallitus esittää niin ikään valtuustolle, että Sääksjärven ja Rantakylän kouluja varten varataan ylläpitomäärärahat vain 1.1.–31.7.2015 väliseksi ajaksi. Kyläkoulujen lakkauttamisen jälkeen niiden oppilaat siirtyvät Aapiskujan koululle.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.