Ylikylässä juhlittiin 110-vuotiasta nuorisoseuraa

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuran 110-vuotisjuhlia vietettiin sunnuntaina.
Ohjelmassa oli muun muassa pelimannimusiikkia ja Suomen Nuorisoseurat ry:n hallituksen puheenjohtajan Esko Ahosen pitämä juhlapuhe. Ahonen muistutti, että nuorisoseuraliikkeen historia on pitempi kuin Suomen itsenäisyys. Juhlassa jaettiin ansiomerkkejä ansioituneille nuorisoseuratoimijoille.
Juhla huipentui Pesärikko-näytelmän juhlanäytökseen.

Lisää hienosta juhlasta keskiviikon Järviseudun Sanomissa!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.