Pietarsaaressa vapaa-ajanasunnon varastoon murtauduttu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

Pietarsaaren Pirilössä murtauduttu 26.10.-27.10. välisenä aikana vapaa-ajan asunnon ulkovarastoon. Varastosta oli anastettu mm Kärcherin painepesuri, Stihl-lehtipuhallin ja kompressori, Milwaukee -merkkinen käsisirkkeli, kuviosaha sekä akkuporakone, 18 tuuman Volvon vanteet renkaineen. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan poliisiin yhteyttä nro 0295415809 tai nimettömän nroon 06-8225454.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.