Hirvikolari Lapualla ja rattijuopumus Alajärvellä

Pohjanmaan poliisilaitos tiedottaa:

Hirvikolari Lapualla

Lapualaisnainen oli matkalla henkilöautolla sunnuntaina 19.10. kello 18 Alajärventietä Lapuan suunnasta kohti Alajärveä, kun reilu kilometri ennen Kauhajärveä vasemmalta puolelta metsästä tielle tuli hirvi, johon auto osui hieman. Hirvi oli jatkanut matkaansa tien oikealle puolelle metsään. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta auton oikea etukulma sai vaurioita.

Ulosajo Alajärvellä

Pakettiauto kuljettajanaan 48-vuotias nummelalaismies suistui ojaan sunnuntai-iltana 19.10. kello 18.20 aikoihin Lapuantiellä Alajärvellä. Pakettiauto oli kulkusuunnassaan vasemmalla puolella tietä ojassa pyörillään keula vaurioituneena. Yksin matkassa olleelle kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 1.80 promillea, joten häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Lisäksi miehen ajoa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Ambulanssihenkilöstö kuljetti hänet Seinäjoen keskussairaalaan tarkistuttamaan mahdollisia vammojaan.

Jaa juttu: