Rattijuopumus Alahärmässä

Julkaistu:

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote klo 08:

Mainos

Tänään klo 01.11 Kauhavan Alahärmässä kuljetti paikkakuntalainen nuori mies henkilöautoa päihtyneenä. Poliisipartio mittasi vastaantulleelle henkilöautolle 72 km/h nopeuden 40 km/h rajoitusalueella. Partion ryhtyessä pysäyttämään autoilijaa, tämä lähti ajamaan poliisia karkuun. Vajaan kilometrin takaa-ajon jälkeen auto ajoi sänkipellolle, josta poliisi autoilijan tavoitti. Mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.