Palvelukeskus nousee Vimpelin keskustaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelissä rakennetaan vilkkaasti ja aikataulussa pysyen palvelukeskusta, joka käsittää uuden 36-paikkaisen asumispalveluyksikön rakentamisen sekä Toimelaa, Niikoolia ja terveysasemaa koskevaa saneerausta. Vimpelin katukuvaa jo muuttaneesta urakasta on valmiina on yli puolet. Valmista on 31.1.2015. Kuva on otettu rakenteilla olevan uuden asumispalveluyksikön toisesta kerroksesta. Monelle tuttuja maamerkkejä ovat vasemman alakulman Niikooli sekä takana kohoavan vanhan paloaseman torni.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.