Riihitonttukin fanittaa Vetoa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon ja Joensuun Mailan välisen välieräottelun kenties erikoisin kannustaja löytyi sunnuntaina kolmospuolen katsomon piippuhyllyltä. Arja Salon käsialaa oleva riihitonttu oli puettu Veto-henkisesti. Yllään tontulla oli Vedon Mikko Kanalan pelivaatteita sukista paitaan. Hanskat lainattiin Mikon isoisältä, itsekin pelikentillä mainetta niittäneelta Allan Karvoselta. 140-senttisen tontun voi bongata Saarikentältä mitalipelien aikaan. Sunnuntaina Joensuun Maila vei välieräottelun nimiinsä 0–2 (0–2, 2–3). Välierävääntö jatkuu Joensuussa tiistaina kello 17. Veto johtaa ottelusarjaa voitoin 2–1.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA