Riihitonttukin fanittaa Vetoa

Vimpelin Vedon ja Joensuun Mailan välisen välieräottelun kenties erikoisin kannustaja löytyi sunnuntaina kolmospuolen katsomon piippuhyllyltä. Arja Salon käsialaa oleva riihitonttu oli puettu Veto-henkisesti. Yllään tontulla oli Vedon Mikko Kanalan pelivaatteita sukista paitaan. Hanskat lainattiin Mikon isoisältä, itsekin pelikentillä mainetta niittäneelta Allan Karvoselta. 140-senttisen tontun voi bongata Saarikentältä mitalipelien aikaan. Sunnuntaina Joensuun Maila vei välieräottelun nimiinsä 0–2 (0–2, 2–3). Välierävääntö jatkuu Joensuussa tiistaina kello 17. Veto johtaa ottelusarjaa voitoin 2–1.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Luodessaan maan ja ihmiset, miehen ja naisen Jumala sanoi ”Lisääntykää ja ottakaa maa valtaanne”, kirjoittaa Heino Tervanen hartauskirjoituksessaan.

Enkelit – Jumalan palvelijat 

MIKKELINPÄIVÄ on saanut nimensä Jumalan sotajoukon johtajan, arkkienkeli Mikaelin mukaan. Enkelit ovat Jumalan näkymättömiä palvelijoita.

Luodessaan maan ja ihmiset, miehen ja naisen Jumala sanoi ”Lisääntykää ja ottakaa maa valtaanne”, kirjoittaa Heino Tervanen hartauskirjoituksessaan.

Enkelit – Jumalan palvelijat 

MIKKELINPÄIVÄ on saanut nimensä Jumalan sotajoukon johtajan, arkkienkeli Mikaelin mukaan. Enkelit ovat Jumalan näkymättömiä palvelijoita.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.