Lasten maatalousnäyttely keräsi kävijöitä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Jokikylän koululla viikonloppuna järjestetty lasten maatalousnäyttely keräsi hyvin kävijöitä. Tapahtuman järjesti Jokikylän kylätalo ry vapaaehtoistyönä yhdessä paikallisten yrittäjien ja muun muassa 4H:n, MTK:n ja Aisaparin kanssa.
Ohjelmassa oli maatilan eläinten rapsuttelua sekä muun muassa laserammuntaa, myyjäisiä ja maatalous- ja veteraanikoneita sekä paloautoja.
Päivän teemana oli tällä kertaa kala, ja lapsille ja vanhemmille oli paljon kala-aiheista tekemistä. Myynnissä oli loimulohta, lapsille oli aiheeseen sopivaa puuhaa ja Mikko Kujala esitteli verkon kutomista ja Oskari Rentola ravustusta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.