Järviseudun yrittäjille yhteinen tapahtuma

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun yrittäjien ensimmäiset yhteiset bisnestreffit järjestetään perjantaina 5. syyskuuta Hotelli Alvariinissa Alajärvellä. Tapahtuman tarkoituksena on tavata toisia yrittäjiä rennossa ja mukavassa hengessä, luoda uusia yritys- ja yhteistyöverkostoja sekä jakaa kokemusta ja tietoa toisten yrittäjien kanssa.

–Illan aikana pääsee tutustumaan oman paikkakunnan yrittäjien lisäksi myös Järviseudun muihin yrittäjiin. Bisnestreffeistä on tarkoitus tehdä jokavuotinen kiertävä tapahtuma, järjestäjä Salla Hemminki kertoo.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Järviseudun yrittäjäjärjestöt. Tilaisuus on ilmainen sadalle ensimmäiselle ilmoittautujalle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.