Pyhä yksinkertaisuus saa jatkoa

Julkaistu:

Aihe:

Akustisen musiikin festivaali Pyhä yksinkertaisuus järjestetään 23. elokuuta Lappajärven Kyrönniemessä. Viime kesänä ensimmäisen kerran pidetty festivaali sai paljon hyvää palautetta ja tämän kesän tapahtuma oli nuorisotyönohjaaja Valtteri Salon mukaan lyöty lukkoon jo viikko ensimmäisen tapahtuman jälkeen.
–Ideana on tänäkin kesänä järjestää pelkistetty, yksinkertainen ja intiimi tapahtuma, jossa musiikki ja ihmiset kohtaavat. Hienoa on erityisesti se, että esiintyjät seuraavat tapahtumaa yleisön joukosta. Toivottavasti saavutamme tänä vuonna samanlaisen yhteisöllisyyden kun viime vuonna, Salo kertoo.

Kaikenikäisille suunnatussa tapahtumassa esiintyvät Juha Tapio, Jukka Leppilampi, itävaltalaiset Outi ja Lee, nuorisolle suunnattu Saraste, Mantere, Pyhä yksinkertaisuus -orkesteri ja Timpurin roudarit. Illan aikana pidetään viime vuoden tapaan messu, jossa saarnaa Kari Mantere.
Messun musiikista vastaavat Vimpelin, Alajärven, Lappajärven ja Evijärven nuoret.
Talkoovoimin järjestetyn tapahtuman järjestelyissä on Salon mukaan häärinyt noin 40 apulaista. Tapahtuman ajan toimii kanttiini, josta voi ostaa pientä suolaista purtavaa ja muuta naposteltavaa.
–600 hengen teltta saatiin lainaan Rokkiyhdistykseltä. Siitä olemme oikein kiitollisia.
Tapahtumaan odotetaan tänä vuonna noin 500 kävijää.
–Parkkipaikkoja ei ole kovin paljon, joten paikalle kannattaa tulla myös pyörällä, Salo vinkkaa.
Pyhä yksinkertaisuus -festivaali alkaa kello 15. Ennakkolippuja tapahtumaan voi ostaa Lappajärven seurakunnan kirkkoherranvirastosta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.