Lappajärven kirkon peruskorjaus alkaa

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven kirkon pitkään vireillä ollut peruskorjaus alkaa lähiaikoina. Viime torstaina kirkkoneuvosto valitsi sähköurakoitsijaksi Voima-asennus oy:n ja rakennusurakoitsijaksi Maalausliike K. Salo ky:n.
Kirkkoherra Ari Aurasen mukaan tavoitteena on tehdä urakkasopimus tämän viikon loppupuolella, ja työt päästään aloittamaan pikapuoliin. Kirkko on tarkoitus saada käyttövalmiiksi ensi vuoden pääsiäiseen mennessä.
Peruskorjaus kohdistuu ensisijaisesti kirkon sisätiloihin. Isoimmat ja näkyvimmät työt ovat kuorialueella, josta tehdään tilavampi. Alustava kustannusarvio peruskorjaukselle on noin miljoona euroa, josta kirkkohallitus korvaa 300 000 euroa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.