Kiltti musta kissa osaa asiakaspalvelun

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven markkinoilla sai äänestää kunnan parasta asiakaspalvelua. Virtaa Lappajärvelle -hankkeen asiakaspalvelutempaukseen kuuluvan äänestyksen voittajaksi selviytyi Nissinkulmassa sijaitseva kahvila-ravintola Kiltti musta kissa. Yritys sai kiitosta ystävällisestä palvelusta, viihtyisästä tunnelmasta, erilaisesta palvelukonseptista, reippaista ja ahkerista omistajista sekä herkullisista annoksista.

Viime marraskuussa perustetun yrityksen omistajat Aleksander Sidorenko ja Julia Indzhieva olivat iloisia äänestyksen voitosta.

–Tämä tuli kyllä yllätyksenä. Emme edes tienneet tällaisesta äänestyksestä, Indzhieva sanoo.

Kiltin mustan kissan palveluihin kuuluvat muun muassa pöytiintarjoilu, tuoreet leivonnaiset ja erikoiskahvit.

–Palautteiden perusteella tällaiselle kahvilalle on selvästi Lappajärvellä ollut kysyntää. Äänestyksessä yritystä kiiteltiin erittäin ystävällisestä asiakaspalvelusta ja rohkeudesta perustaa yritys, Virtaa Lappajärvelle -hankkeen vetäjä Tiia Van Meter kertoo.

Kunniamaininnan äänestyksessä sai Heikki Osmosen omistama Heikin Grilli, jota äänestäjät kiittelivät lämminhenkisestä, aidosti välittävästä ja sydämellisestä asiakaspalvelusta. Hyvin menestyivät myös Itäkylän Sale, Luoman taksi sekä Verho- ja mattotalo.

Hankkeen tempaus huipentui

Vuoden loppuun kestävän Virtaa Lappajärvelle -hankkeen yhtenä tavoitteena on kehittää paikallisten yrittäjien palveluja. Van Meterin mukaan Lappajärven yrittäjillä oli kiinnostusta pitempään asiakaspalvelukoulutukseen lyhyiden kurssien sijaan.

Uudenlainen asiakaspalvelutempaus alkoi viime marraskuussa Marco Bjurströmin ja Ritva Enäkosken tähdittämällä seminaarilla, jonka jälkeen lappajärveläisille asiakaspalvelutoimijoille järjestettiin työpajoja ja kerättiin kuntalaisten ajatuksia paikallisesta asiakaspalvelusta kahdella kyselyllä.

Tempaus huipentui viimeiseen äänestykseen ja parhaan asiakaspalvelun palkitsemiseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.