Ylikylän hoitotoiminnalle pohditaan lisätilaa

Julkaistu:

Aihe:

Ylikylän aamu- ja iltapäivätoiminta on hakenut kaupungilta lisätilaa toimintaansa varten. Hoitotoiminnanohjaajat pyysivät lisätilan saamista kasvatus- ja opetuslautakunnalta, joka käsitteli asian kokouksessaan 17. kesäkuuta ja esitti sen eteenpäin Kauhavan kaupungin tilapalveluille.
Ylikylän aamu- ja iltapäivähoito järjestetään nykyisin esikoulun tiloissa, jotka eivät kuitenkaan sovellu hyvin sen käyttöön, sillä hoidon tulisi olla kodinomaista ja erottua selkeästi koulumaailmasta.

Mainos

Ylikylästä ehdotettiin lisätilaksi talonmiehen vanhaa asuntoa, joka kaupungin tilapalveluiden olisi tarkoitus kunnostaa tehtävää varten. Lisäksi he ehdottivat, että asuntoa voisi hoidon ohella käyttää esimerkiksi terveydenhoitajan vastaanottotilana. Asunnossa on kuitenkin tällä hetkellä vuokralaiset, ja lisäksi sen kelvollisuus hoitotoiminnalle pitää kartoittaa.
Kaupungin sivistysjohtaja Eija Karhun mukaan asunnon kelvollisuuden selvittäminen on melko iso prosessi:
–Asunnon yleiskunto on sellainen, että se vaatii perusteellisen remontoinnin. Asunto on myös melko pieni eikä sen ilmastointi ole riittävä. Lisäksi kustannuksista ja tilan riittävyydestä koko lapsimäärälle täytyy tehdä arvio, ja terveystarkastajan täytyy käydä paikalla.
Karhu arvioi, että lopullinen päätös lisätilan myöntämisestä tehdään syksyllä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.