Yhteislaulua Uittomieskämpällä 

Yhteislauluilta Uittomieskämpällä (arkistokuva)
Yhteislauluilta Uittomieskämpällä (arkistokuva)

EVIJÄRVEN Uittomieskämpällä kokoonnutaan yhteislaulun merkeissä 11. heinäkuuta kello 18 alkaen. Lauletaan yhdessä kevyttä tanssimusiikkia harmonikan säestyksellä. Kämpältä löytyy sanat ja kämppäemäntä säestää, esilaulajia löytyy, tule sinäkin mukaan laulamaan. Kahviakin saattaa saada ja kastettavaa, vapaaehtoinen kahviraha.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.