Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Lehtimäellä

paloauto
paloauto

Noin 180 neliön omakotitalo ja vanha navettarakennus tuhoutuivat tulipalossa Lehtimäellä varhain tiistaina 28. toukokuuta. Pelastuslaitos sai palosta hälytyksen yöllä kahden aikaan. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle omakotitalo paloi kauttaaltaan, ja tuli oli jo levinnyt vanhaan navettaan. Navettarakennuksesta onnistuttiin pelastamaan kaksi traktoria ja mönkijä, mutta palo eteni nopeasti myös koko navettarakennuksen alalle. Talossa asuneet kaksi henkilöä poistuivat ulos havaittuaan palon. Palon syttymissyystä ei ole toistaiseksi tietoa. Jälkisammutustyöt kohteessa jatkuvat, paikalla noin 30 henkilöä sammutustöissä.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.