Vimpelin pyöräilykampanja alkaa 

Mestaripyöräilijä-/rullaluistelukampanjan suoritusaika on tutusti 1.5.–31.8.2024.
Mestaripyöräilijä-/rullaluistelukampanjan suoritusaika on 1.5.–31.8.2024. Kuva: Freepik.
Mestaripyöräilijä-/rullaluistelukampanjan suoritusaika on tutusti 1.5.–31.8.2024.
Mestaripyöräilijä-/rullaluistelukampanjan suoritusaika on 1.5.–31.8.2024. Kuva: Freepik.

KESÄN 2024 pyöräilykampanja alkaa 1. toukokuuta vapun pyöräilypäivän merkeissä. Tapahtumaan voi osallistua koko päivän ajan, käymällä kirjauttamassa nimensä kirjaamislaatikoihin. Kaikki päivän aikana nimensä kirjanneet osallistuvat arvontoihin, jossa on hyvät pyöräilyaiheiset palkinnot. Luvassa on myös erikoispalkintoja, mikäli löytyy reippaita pyöräilijöitä, jotka kiertävät päivän aikana kaikki kirjaamislaatikot.  

Mestaripyöräilijä-/rullaluistelukampanjan suoritusaika on tutusti 1.5.–31.8.2024. Tavoite; mestaripyöräilijäksi 1 000 ja mestarirullaluistelijaksi 750 kilometriä. Vimpelin alueen kirjaamislaatikot/vihkot löytyvät tutuista paikoista: 1. Paloasema, 2. Lakaniementie, Alajärven raja, 3. Hoiskontie, Alajärven raja, 4. Kalkkitehtaan risteys, 5. Sääksjärven kauppa, 6. Vimpelintie, Lappajärven raja.  

Nautinnollisia kilometrejä kesälle!  

Vimpelin Vapaa-aikatoimi, Ari Takala. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.