Alkuperäinen kolehtihaavi palasi käyttöön Kortesjärven juhlamessussa 

Alahärmän seurakunnan Kortesjärven vastavihitylle kirkolle lahjoittama kolehtihaavi palasi takaisin kirkkoon.
Alahärmän seurakunnan Kortesjärven vastavihitylle kirkolle lahjoittama kolehtihaavi palasi takaisin kirkkoon.
Alahärmän seurakunnan Kortesjärven vastavihitylle kirkolle lahjoittama kolehtihaavi palasi takaisin kirkkoon.
Alahärmän seurakunnan Kortesjärven vastavihitylle kirkolle lahjoittama kolehtihaavi palasi takaisin kirkkoon.
VIIME sunnuntaina 7. huhtikuuta vietettiin Kortejärven kirkossa juhlamessu kirkon 230-vuotisjuhlan merkeissä. 9. maaliskuuta tulee kuluneeksi 230 vuotta siitä, kun Kortesjärven kirkko vihittiin virallisesti käyttöön.  Järviradion kautta lähetetyn juhlajumalanpalveluksen toimitti kappal...

VIIME sunnuntaina 7. huhtikuuta vietettiin Kortejärven kirkossa juhlamessu kirkon 230-vuotisjuhlan merkeissä. 9. maaliskuuta tulee kuluneeksi 230 vuotta siitä, kun Kortesjärven kirkko vihittiin virallisesti käyttöön. 

Mainos

Järviradion kautta lähetetyn juhlajumalanpalveluksen toimitti kappal…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.