”Lappajärvi on Euroopan suurin kraatterijärvi – jo pelkästään noissa sanoissa vetovoimaa”  

Janne Anttila näkee Lappajärven ja Kalajoen yhteistyössä paljon mahdollisuuksia.
Janne Anttila näkee Lappajärven ja Kalajoen yhteistyössä paljon mahdollisuuksia.
Janne Anttila näkee Lappajärven ja Kalajoen yhteistyössä paljon mahdollisuuksia.
Janne Anttila näkee Lappajärven ja Kalajoen yhteistyössä paljon mahdollisuuksia.
TIISTAINA 2. huhtikuuta järjestettiin HUBI25:n tiloissa Alajärvellä Kraatterijärven toimijoiden hallituksen kokous. Paikalla oli myös Kalajoen Hiekkasärkät Oy toimitusjohtaja Janne Anttila kertomassa Lappajärven ja Kalajoen matkailun Visit Arctic Coast -yhteistyöstä, jonka tärkeimpänä ...

TIISTAINA 2. huhtikuuta järjestettiin HUBI25:n tiloissa Alajärvellä Kraatterijärven toimijoiden hallituksen kokous. Paikalla oli myös Kalajoen Hiekkasärkät Oy toimitusjohtaja Janne Anttila kertomassa Lappajärven ja Kalajoen matkailun Visit Arctic Coast -yhteistyöstä, jonka tärkeimpänä …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.