Alkava pyöräilysesonki tuo liikunnan iloa kevääseen

Palomäki fiilistelee fatbiken tuntumaa. Hänen oma läskipyöränsä vaihtui viime vuonna sähköiseen maastopyörään. Kuva: Kaisu Huhtala
Palomäki fiilistelee fatbiken tuntumaa. Hänen oma läskipyöränsä vaihtui viime vuonna sähköiseen maastopyörään. Kuva: Kaisu Huhtala.
Palomäki fiilistelee fatbiken tuntumaa. Hänen oma läskipyöränsä vaihtui viime vuonna sähköiseen maastopyörään. Kuva: Kaisu Huhtala
Palomäki fiilistelee fatbiken tuntumaa. Hänen oma läskipyöränsä vaihtui viime vuonna sähköiseen maastopyörään. Kuva: Kaisu Huhtala.
 AURINGONPAISTE ja sulaneet tiet herättävät kaipuun päästä pyörän selkään ja raikkaisiin tuuliin. Kaupunkipyörä, hybridi, maastopyörä vai läskipyörä? Vaihtoehdoissa löytyy, ja omia pyöräilytarpeita ja -toiveita kannattaa hiljentyä hetkeksi miettimään ennen investoinnin t...

 AURINGONPAISTE ja sulaneet tiet herättävät kaipuun päästä pyörän selkään ja raikkaisiin tuuliin. Kaupunkipyörä, hybridi, maastopyörä vai läskipyörä? Vaihtoehdoissa löytyy, ja omia pyöräilytarpeita ja -toiveita kannattaa hiljentyä hetkeksi miettimään ennen investoinnin t…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.