Vimpelin pesäpallomuseo sai mielenkiintoisen lahjoituksen  

DSC_4024
DSC_4024
VIMPELIN pesäpallomuseo sai tiistaina 2. huhtikuuta mielenkiintoisen lähetyksen, kun Riikka Sallinen (os. Nieminen) saapui paikalle mukanaan kaikki omistamansa pesäpallopalkinnot, mukaan lukien kaksi kultaista mailaa, kultainen räpylä ja räpylä, jossa seisoo Mauri Pyhälahden nimikirjoitus....

VIMPELIN pesäpallomuseo sai tiistaina 2. huhtikuuta mielenkiintoisen lähetyksen, kun Riikka Sallinen (os. Nieminen) saapui paikalle mukanaan kaikki omistamansa pesäpallopalkinnot, mukaan lukien kaksi kultaista mailaa, kultainen räpylä ja räpylä, jossa seisoo Mauri Pyhälahden nimikirjoitus.…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.