Kottarin tilameijeri avasi herkkumyymälän keskustaan 

Muun Jäätelöstä teet joulunajan juhliin helpot ja näyttävät Jäätelökakut, tässä vaniljajäätelössä Rocky Road tyyliset koristeet.
Muun Jäätelöstä teet vaikka joulunajan juhliin helpot ja näyttävät jäätelökakut. Tässä vaniljajäätelössä Rocky Road tyyliset koristeet.
Muun Jäätelöstä teet joulunajan juhliin helpot ja näyttävät Jäätelökakut, tässä vaniljajäätelössä Rocky Road tyyliset koristeet.
Muun Jäätelöstä teet vaikka joulunajan juhliin helpot ja näyttävät jäätelökakut. Tässä vaniljajäätelössä Rocky Road tyyliset koristeet.

EVIJÄRVEN keskusta sai uuden yrittäjän, kun joulukuun alussa vietettiin Kottarin Tilameijerin Muun jäätelö ja Herkku -myymälän avajaisia, sopivasti Evijärven joulunavajaisissa. Usealle tutuksi tullutta paikallisjäätelöä saakin nyt helposti nautittua paikan päällä keskustan liiketilassa tai vaihtoehtoisesti voi käydä nappaamassa itselle sopivan määrän kotipakkauksia oman pöydän kahvihetkiin.  

Muun jäätelön ja Herkun takana toimii Kottarin perhe, jonka haaveissa on ollut jo jonkin aikaa avata tilamyymälä Evijärven Haapikylään. Kiireinen maatila-arki on kuitenkin viivästyttänyt kyseisen projektin etenemistä. Liiketilamahdollisuus keskustasta tulikin Kottareiden eteen sopivasti vaihtoehdoksi oman tilan tilamyymälälle.  

–Viime talvena jäätelöä myytiin meiltä tilalta, ja siinä haasteena on meidän pienet tilat ja tietysti myös tilan sijainti rajoittaa asiakkaita, kertoo Lenita Kottari.  

–Olin tätä tilaa haaveillut mielessäni sopivana ja sitten kun siihen avautui mahdollisuus yhteistyössä Evijärven Helluntaiseurakunnan kanssa niin ei tarvinnut enempää miettiä, Kottari jatkaa. 

AJATUS herkkukaupasta on elänyt Kottarin haaveissa. Kauppa mahdollistaisi jäätelötuotteiden ympärivuotisen myymisen, mutta samalla Kottarit pystyvät tarjoamaan muiden pientuottajien herkkutuotteita.  

–Jo tässä meidän lähialueella tuotetaan paljon hienoja ja laadukkaita tuotteita ja haluan osaltani olla nostamassa kotimaisten tuotteiden arvokkuutta ylöspäin, painottaa Kottari.  

Muun jäätelö ja Herkun valikoimasta löytyykin Kottarin tilamaidosta tehdyn jäätelön lisäksi Lappajärvellä paahdettua Kaffiinon kahvia, juomia ja hilloja Kauhavalaiselta Annin Marjatarhalta, hunajaa Laihialta, käsintehtyä suklaata Ylöjärveltä ja valikoimaa päivitetään jatkuvasti sesonkien mukaisesti. Myymälän valikoimasta huokuu vahva arvostus paikallisuutta sekä kotimaisuutta kohtaan. Tulevaisuudessa myymälästä saattaa löytää myös tuoreita leivonnaisia ja Kottari toivookin, että asiakkaat rohkeasti esittävät toiveitaan valikoimasta.  

JOULUVIIKOLLA myymälän tilat ovat auki vielä torstaina ja perjantaina kello 13–17 ja samoilla viikonpäivillä jatketaan myös joulun jälkeen.  

–Aikataulut meillä elää hieman sesongin mukaan, mutta pääsääntöisesti nyt talvikaudella myymälä on avoinna torstaisin ja perjantaisin, Kottari kertoo.  

–Tervetuloa tutustumaan Muun jäätelöön ja Herkkuun Evijärvelle, Kauppatie kolmeen. 

Viikoittain aukioloajat päivittyvät myös tilan Facebook-sivuille Kottarin Tilameijeri ja tilan kuulumisia pystyy seurata myös Instagramin puolelta @kottarin_tilalla -nimimerkin takaa. 

Noora Tupeli 

Lenita tyttärensä kanssa Evijärven joulunavajaisissa.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.