Kauhava-neule esitellään Seinäjoen Käsityömessuilla

Käsityökaksoset Sanna ja Maatu, pitävät suosittua Kaksosflikat Instagram-tiliä.
Käsityökaksoset Sanna ja Maatu, pitävät suosittua Kaksosflikat Instagram-tiliä.

KESÄLLÄ alkanut Kauhava-neuleen suunnittelutyö on valmis. Kauhava-neule on ensi kertaa esillä Käsityökaupunki Kauhavan osastolla Seinäjoen Käsityömessuilla 6.–8.10.2023. Osastolla ovat nähtävillä Kauhava-neuleet niin lasten kuin aikuisten koossa ja neuleohjeen saa messuilta mukaansa. Kaupungin kotisivuille neuleohje julkaistaan messujen jälkeen.

Neuleen ovat suunnitelleet kauhavalaislähtöiset käsityökaksoset Sanna ja Maatu, joiden Kaksosflikat Instagram-tili pompahti suureen suosioon muun muassa unikkoneuleen ja viimeksi suositun Käärijäneuleen ansiosta. Kauhava-neuleen suunnittelutyö käynnistyi viime kesäkuussa Kauhavan Kädentaitoviikolla, jolloin Kaksosflikat olivat tavattavissa ja ottivat vastaan ideoita.

Mainos

–Luomisprosessi lähti vauhdikkaasti liikkeelle, kun ideoita kauhavalaisilta ja muilta Kädentaitoviikon kävijöiltä tuli niin mahtavan runsaasti. Teemoiksi valikoituivat lopulta yrittäjyys, pohjalaismaisema, keskeinen nähtävyys sekä keskeinen sijainti rautatien varressa. Haaveena oli toteuttaa mahdollisimman paljon saaduista toiveista tekemättä kuitenkaan paidasta sekavaa. Siispä karsintaa ja olennaiseen keskittymistä täytyi tehdä. Mutta lopputulos on kyllä mainio, iloitsevat Kaksosflikat.

Kaksosflikat ovat tavattavissa messujen ajan Käsityökaupunki Kauhavan osastolla joka päivä kello 12–13. Messuarvonnasta voi voittaa materiaalipaketin Kauhava-neuleeseen.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.