Kadonnutta naista etsittiin Pietarsaaressa, löytyi varhain sunnuntai aamuna

Vimpelissä ja Evijärvellä murtauduttu apteekkeihin.
Vimpelissä ja Evijärvellä murtauduttu apteekkeihin.
Vimpelissä ja Evijärvellä murtauduttu apteekkeihin.
Vimpelissä ja Evijärvellä murtauduttu apteekkeihin.
Poliisi ja Vapepa etsivät Pietarsaaressa lauantaina15.4.2023 kadonnutta 72-vuotiasta naista. Nainen löydettiin tajuissaan, mutta alilämpöisenä sunnuntai aamuna.

Pohjanmaan Poliisi tiedotti naisen katoamisesta lauantaina 15.4.2023 kello 22.01.
Pietarsaaresta Tanhuantieltä poistui kotoaan noin klo 19 aikaan 72-vuotias nainen. Hän oli noin tuntia myöhemmin yhteydessä läheisiinsä puhelimitse ja ilmoitti kaatuneensa ja olevansa eksynyt. Pian soiton jälkeen puhelin sammui. Poliisin kanssa kadonnutta olivat etsimässä Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun vapaaehtoiset.

Sunnuntaina 16.4. kello 12:36 tulleen tiedotteen mukaan nainen oli löytynyt aamulla noin kello viiden aikaan noin 1,7 kilometrin etäisyydeltä kotoaan. Löytöhetkellä nainen oli tajuissaan, mutta hän oli alilämpöinen ja raajoistaan paleltunut.

Poliisi kiittää Vapepaa erityisen vahvasta panoksesta kadonneen etsinnässä. Vapepan etsijät havaitsivat jäljen, joka johti naisen löytymiseen. He avustivat poliisia naisen evakuoinnissa paikalle hälytetyn ensihoidon yksikön luokse.

Poliisi kiittää myös heitä, jotka ilmoittivat vihjeitä kadonneeseen liittyen.

Uutista päivitetty 16.4.2023 kello 12:49, lisätty tiedot otsikkoon ja artikkeliin tieto naisen löytymisestä.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.