PT Predators ja Los Palokangas Kings kohtasivat Purmojärven jäällä

PT Predators (vihreissä liiveissä) murskasi Los Palokangas Kingsin 11–2.
PT Predators (vihreissä liiveissä) murskasi Los Palokangas Kingsin 11–2.
PT Predators (vihreissä liiveissä) murskasi Los Palokangas Kingsin 11–2.
PT Predators (vihreissä liiveissä) murskasi Los Palokangas Kingsin 11–2.
Taiston järjesti Purmojärven kyläyhdistys. Siitä on tarkoitus tehdä toistuva tapahtuma.

Voittajajoukkue yhteiskuvassa ottelun jälkeen.

Predatorsin nuorimmaiset viimeistelivät monta maalia.

Purmojärven kyläyhdistyksen sihteeri Ulla Kari ja puheenjohtaja Eila Korpi olivat järjestämässä tapahtumaa.

PURMOJÄRVEN kaukalossa pelattiin lauantaina ensimmäistä kertaa pipolätkäturnaus.

Leikkimielisessä koitoksessa oli tällä kertaa mukana vain kaksi joukkuetta, mutta se ei menoa haitannut, sillä kolmattahan ei kentälle mahtuisikaan. Suoran finaaliottelun tunnelma oli hieno, kun Kendo Anthem ja muut jääkiekkobiisit pauhasivat stereoista. Ottelussa nähtiin maalijuhlat PT Predatorsin murskatessa Los Palokangas Kingsin 11–2.

Voittaja ratkaistiin kahdessa erässä, mutta palkintojenjaon jälkeen kaikki halusivat pelata vielä kolmannenkin — ”tällä kertaa tosissaan”, kuten yksi häviäjistä lohkaisi.

JOUKKUEET oli kasattu lapsista ja aikuisista. Kussakin piti olla mukana vähintään kaksi alle 15-vuotiasta, ja myös jäällä tuli olla koko ajan vähintään kaksi lasta. Pelivälineenä käytettiin kiekon sijaan tennispalloa.

Molemmissa joukkueissa kaikki olivat sukua keskenään. Predatorsissa pelasivat Roni Pitkäjärvi ja Arttu Tyynismaa sekä Nea, Veeti, Peetu, Jussi ja Johannes Paalanen. Kapteenina hääräsi Arto Tyynismaa. Kingsiin kuuluivat kapteeni Rainer Lindholmin ohella Jani, Oskari, Enni, Onni, Aatu ja Eetu Lindholm sekä Jani Ekola ja Joonas Erkinheimo.

TAISTON järjesti Purmojärven kyläyhdistys.

–Ajateltiin kokeilla jotakin uutta. Kylälle vähän jotakin sosiaalista tapahtumaa, kertoi yhdistyksen sihteeri Ulla Kari. –Saatiin tähän hyvä sponsori omalta kylältä. Voittajat saavat sadan euron lahjakortin paikalliseen pitseriaan, ja toiseksi tulleelle joukkueelle on myös lohdutuspalkinto.

Turnauksesta on tarkoitus tehdä vuosittain toistuva tapahtuma, jota varten hankittiin kiertävä pokaali.

–Meinataan puolustaa sitä verisesti ensi vuonna, totesi Arto Tyynismaavoittajajoukkueesta.

–Ens vuonna otetaan uudestaan. Nyt ruvetaan harjoittelemaan tämä kesä. Kuntopohja oli vähän huono, mutta ehkä ensi vuonna ollaan parempia, Rainer Lindholmsanoi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.