Vapepan valmiusavauksessa palkittiin alajärveläisiä

Vapepa palkitsi ansioituneita toimijoita 28.1.2023 Tuurissa pidetyssä valmiusavauksessa. Kuva: Päivi Kultalahti
Raija Hankaniemi, Tarja Åkerman ja Päivi Lautamaja (eturiviss. 1.,2., ja 3. vas.) palkittiin lauantaina Tuurissa.
Vapepa palkitsi ansioituneita toimijoita 28.1.2023 Tuurissa pidetyssä valmiusavauksessa. Kuva: Päivi Kultalahti
Raija Hankaniemi, Tarja Åkerman ja Päivi Lautamaja (eturiviss. 1.,2., ja 3. vas.) palkittiin lauantaina Tuurissa.
Tuurissa lauantaina järjestetyssä Länsi-Suomen piirin vapaaehtoisille suunnatussa valmiusavaus 2023 -tapahtumassa myönnettiin huomionosoituksia aktiivisille toimijoille. Heidän joukossaan palkittiin kolme alajärveläistä.

Kultaisen ansiomitalin saivat Tarja Åkerman ja Raija Hankaniemi sekä hopeisen Päivi Lautamaja.

Åkerman sai kultaisen ansiomitalin toiminnastaan vapaaehtoisen pelastuspalvelun hyväksi. Hän on toiminut SPR:n Alajärven osaston hallituksessa vuodesta 1983 ja osaston hälytysryhmän hälyttäjänä vuodesta 1993 sekä osallistunut useisiin etsintätehtäviin. Viime vuosina hän on muun muassa ollut auttamassa tulipalojen uhreja, vapaaehtoisena koronarokotuspisteillä sekä ollut auttamassa Suomeen tulleita ukrainalaisia.

Hankaniemi on ollut ensiapuryhmän jäsenenä vuodesta 1992, hälytysryhmän hälyttäjänä 1993 alkaen ja toiminut hälytyksillä etsijänä sekä henkisen tuen tehtävissä. Hänen monipuoliseen toimintaansa sisältyy muun muassa tulipalojen uhrien auttaminen, auttavan puhelin päivystäjän tehtävät, vapaaehtoistyö vastaanottokeskuksessa ja koronarokotuspisteillä sekä pakolaisten auttaminen.

Lautamaja on toiminut ensiapuryhmän päivystäjänä ja hälytysryhmän jäsenenä 1998 ja toiminut ryhmän varajohtajana vuodesta 2014. Hän on toiminut ensiapuryhmässä erittäin aktiivisesti sekä ollut mukana Vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsintätehtävillä.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.