Janna-Juulia Mäenpää on LaVen yleisurheilija 2022

LaVe palkitsi vuoden aikana menestyneitä urheilijoita.
LaVe palkitsi vuoden aikana menestyneitä urheilijoita.
LAPPAJÄRVEN Veikkojen yleisurheilujaosto palkitsi 25.11.22 Taavintuvalla kauden aikana menestyneitä.

Vuoden urheilijaksi, naisurheilijaksi ja vuoden hyppääjäksi valittiin Janna-Juulia Mäenpää. Vuoden heittäjä on Jaakko Tenhunen, vuoden ottelija Petra Väkeväinen, vuoden veteraaniurheilija Aulis Savola, vuoden kehittyjä Antti Tenhunen, vuoden sisulisäurheilija Emma Latvala, vuoden sisutyttö Emma Latvala, vuoden sisupoika Antti Tenhunen, vuoden valmentaja Hanna-Leena Mäenpää, vuoden toimitsija Ari-Matti Rintala, vuoden urheiluperhe Kansanahot, vuoden innostaja Maiju Pyy, Lappajärven Veikot ennätyslautanen Antti Tenhunen P13 moukari, Janna-Juulia Mäenpää N seiväs.

Nuorten sarjoissa SM-mitaleille ylsivät Emma Latvala, Janna-Juulia Mäenpää, SM-pistesijoille Jaakko Tenhunen, Jutta Väkeväinen ja Petra Väkeväinen sekä SM-osallistujaksi Alisa Viinamäki.

Aikuisurheilijoista SM-mitalit saavuttivat Arvi Kangastie, Aulis Savola ja Juha Laasanen

9-15-vuotiaiden piirinmestaruusmitalistit ovat Emma Latvala, Antti Tenhunen, Jenna-Justiina Mäenpää, Lotta Viinamäki ja Hilma Kansanaho, ja aikuisurheilijoiden piirinmestaruusmitalistit Juhani Tikkalahti, Arvi Kangastie, Aulis Savola ja Juha Laasanen.

*juttua muokattu 29.11.2022 klo 12.10, lisätty otsikkoon maininta yleisurheilija.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.