Tunnelmallinen joulupolku viritti joulumielen Nykälänniemessä

Seurakunnan pisteellä laulettiin ”Tuiki tuiki tähtönen” seimen äärellä.
Seurakunnan pisteellä laulettiin ”Tuiki tuiki tähtönen” seimen äärellä.
Seurakunnan pisteellä laulettiin ”Tuiki tuiki tähtönen” seimen äärellä.
Seurakunnan pisteellä laulettiin ”Tuiki tuiki tähtönen” seimen äärellä.
LAPPAJÄRVELÄISTEN toimijoiden yhdessä järjestämä koko perheen joulunavaustapahtuma oli sijoitettu Kivitippuun ja sen ympäristöön. Uudenlainen tapahtuma keräsi runsaan määrän aikuisia ja lapsia sekä ulko- että sisätiloihin.

LAPPAJÄRVELÄISTEN toimijoiden yhdessä järjestämä koko perheen joulunavaustapahtuma oli sijoitettu Kivitippuun ja sen ympäristöön. Uudenlainen tapahtuma keräsi runsaan määrän aikuisia ja lapsia sekä ulko- että sisätiloihin.

Ulkotulien reunustamalla, mukavan pituisella joulupolulla oli erilaisia pisteitä, joissa sai muun muassa seurata Marian ja aasin keskustelua seimen äärellä, kuunnella kuoron joululauluja, tavata joulupukin, jumpata ja nauttia kodassa mehua ja piparia. Sisätiloissa 4H-yhdistys oli järjestänyt lapsille korttipajan, jonka tuotokset sai jättää lähetettäväksi ikäihmisille. Monet muutkin yhdistykset ja yritykset olivat tapahtumassa esillä.

Joulukortteja askartelemassa vas. Otto, Helmi-Leena ja Maiju. Kuvassa selin oleva Ella totesi, että joulukortit tuovat tosi paljon iloa.

Lappajärveläiset Tuula ja Kari Viita-aho pitivät joulunavaustapahtumaa erittäin onnistuneena.

– Paras missä olemme olleet mukana. Joulupolku oli tunnelmallinen ja kelikin suosi.

Lapsenlapsi Asta Kärnä kertoi pitäneensä eniten joulupukin tapaamisesta. Isovanhemmille ja lapsenlapselle maistui polun kiertämisen jälkeen perinteinen riisipuuro. Yritysten tarjoama riisipuuro tekikin kauppansa, eikä ihme, sillä se oli todella maukasta. Kysyttäessä paljastui, että puurossa oli kuin olikin salainen ainesosa, nimittäin rakkaus!

Lappajärven yrittäjien puheenjohtaja Inka Herrala arvioi, että tapahtumassa vieraili reilut 200 henkilöä.

–Halusimme järjestää tänä vuonna erilaisen joulunavaustapahtuman. Järjestelyihin oli helppo saada mukaan eri toimijoita, joilla jokaisella oli tapahtumassa oma tonttinsa hoidettavanaan. Ensi vuonna jatkamme saman suuntaisella tapahtumalla. Joulupolku on sen verran pitkä, että sinne mahtuisi mukaan vielä lisää eri toimijoiden pisteitä, vinkkaa Herrala.

Kaija Hurmerinta

Joulupukki oli tullut Korvatunturilta tapaamaan niin lapsia kuin aikuisiakin.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.