Kehitä yritystäsi tavoitteellisesti -tilaisuus Kivitipussa antoi yrittäjille eväitä oman strategian miettimiseen 

Mika Koivupuisto (oik.) kannustaa yrittäjiä pysähtymään yrityksen strategian äärelle.
Mika Koivupuisto (oik.) kannustaa yrittäjiä pysähtymään yrityksen strategian äärelle.
Mika Koivupuisto (oik.) kannustaa yrittäjiä pysähtymään yrityksen strategian äärelle.
Mika Koivupuisto (oik.) kannustaa yrittäjiä pysähtymään yrityksen strategian äärelle.
KIVITIPUSSA perjantaina järjestetyssä aamiaistilaisuudessa esiteltiin helppokäyttöinen strategiatyökalu, joka on suunniteltu palvelemaan erityisesti pieniä yrityksiä.

Osallistuneille jaettiin Seinäjoen ammattikorkeakoululle toteutetun hankkeen tuotteena syntynyt ”Pienten yritysten ketterät strategiat” -kirja. Kirjasta käytiin läpi erityisesti Lean Canvas -työkalua, joka on nopeasti laadittava konkreettinen suunnitelma yrityksen toiminnan kehittämiseksi. Hankkeen asiantuntijoina toimineet Mika Koivupuisto ja Hanna Punkari painottivat puheenvuoroissaan, että strategiatyötä ei kannata lähteä tekemään yksin.  

–Sparrausapua kannattaa kysyä. Hankkeen tarkoituksena on, että eteläpohjalaiset yritykset menestyisivät. Toivomme, että kirja antaisi työkaluja tähän.  

Mattokutomo Malla Oy:n yrittäjä Maria Viita-aho-Tohni kertoi omia esimerkkejään siitä, kuinka mattokutomon strategiaa on kehitetty hankkeen puitteissa.  

–En edes muista kuinka päädyin hankkeeseen mukaan, mutta se on selvä, että sparraajia tarvitaan. Tämä tarjosi itselle erinomaisen tilaisuuden saada sitä. Strategiatyö on hyvä tehdä, siinä pysähtyy asian äärelle. Tänään jaettu opas on hyvä ja siinä on paljon konkreettista asiaa, kiittelee Viita-aho-Tohni. 

Marjo Vistiaho halusi muistuttaa yrittäjiä siitä, että Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on parhaillaankin noin 150 hanketta menossa. Häneltä voi kysyä tarkempia tietoja siitä, onko jokin hanke sellainen, josta voisi olla apua juuri sinun yrityksellesi.  

–Myös Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu tarjoaa yrityksille erilaisia palveluita. Meihin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä ja palvelut ovat yrittäjälle maksuttomia, sanoo Maria Ahvenlampi. 

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu järjestää yrittäjille paljon myös erilaisia koulutuksia ja verkostoitumisen mahdollisuuksia, joista ilmoitetaan esimerkiksi JPYP:n sosiaalisen median kanavissa ja kotisivulla. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.