Järvilakeuden kansalaisopiston kannatusyhdistys ry:n puheenjohtajaksi Seija Autio Lappajärveltä

Anna-Liisa Niemi ja Seija Autio. Kuva: Leea Keto.
JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston kannatusyhdistys ry:n syyskokous pidettiin 26.10. Kortesjärvellä Navettakaffila Lumouksessa. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Seija Autio Lappajärveltä.

Järvilakeuden kansalaisopistoa ylläpitää yhdistys, jonka jäseninä ovat alueen kunnat Kauhava, Lappajärvi ja Evijärvi. Ylin päättävä elin on kahdesti vuodessa kokoontuva kannatusyhdistys, johon kunnat lähettävät omat edustajansa. Kannatusyhdistyksen edustajat vaihtuvat neljän vuoden välein. Kannatusyhdistyksen edustajilta toivotaan palautetta kentältä, kurssitoiveita ja omaa aktiivista osallistumista kursseille.

Syyskokouksessa paikalla oli edustajia ympäri opiston toimialuetta. Kokouksessa puheenjohtajana toimi Jaakko Niemistö Kauhavan Kortesjärveltä. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2023 toiminta- ja taloussuunnitelma. Kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja: hallituksen puheenjohtajan lisäksi valittiin seuraavaksi kahdeksi vuodeksi varapuheenjohtajaksi Anna-Liisa Niemi Kauhavalta.

Hallituksesta puolet on vuosittain erovuorossa. Tällä kertaa hallituksen jäsenistöön ei tullut puheenjohtajavaihdoksien lisäksi muita muutoksia, vaan hallitus jatkaa entisten edustajien voimin. 

Järvilakeuden kannatusyhdistys ry:n hallitus 2023: Seija Autio, puheenjohtaja (varajäsen Vuokko Honkaniemi), Lappajärvi, Anna-Liisa Niemi (Leena Vainionpää), Kauhava Riika Rintakangas (Mirva Uusitalo), Evijärvi Laura Jokinen (Veli-Matti Lillbacka), Kauhava/Alahärmä Sinikka Lammi (Piritta Syrjälä), Kauhava/Ylihärmä Jarmo Kumpula (Mari-Elina Kottari); Kauhava/Kortesjärvi

Järvilakeuden kansalaisopiston kannatusyhdistys ry:n edustajat 2021–2 025 (suluissa varajäsen): Evijärvi: Maritta Hanhikoski (Daniel Uusitalo), Tarja Jokela (Saija Niemi), Sakari Lehto (Johannes Mäkinen), Kauhava: Jaana Ahola (Tiina Ranta), Timo Hanhikoski (Risto Pirttinen), Katja Hautamäki (Silvia Kaljurand), Juha Kipinoinen (Kari-Veli Mäkelä), Leena Kunnari (Mira Korpitie), Marita Kunnari (Suvi Porre), Kaarina Lahti (Aira Lahti), Jorma Lammi (Eila Hakola-Sippola), Miika Mustajärvi (Markku Mäkelä), Jaakko Niemistö (Seppo Malmi), Emmi Niva (Mika Ekola), Martti Puronvarsi (Marko Ekola), Ville Rantala (Henri Nyqvist), Arto Rinne (Oili Aula), Piia Syri (Anastasia Budde), Piritta Syrjälä (Lea Korpi), Lappajärvi: Seija Autio (Tuija Viinamäki), Vuokko Honkaniemi (Raimo Angervisto), Arvi Kangastie (Eetu Annola).

Järvilakeuden kansalaisopiston kannatusyhdistys 2021-2025. Kuva: Leea Keto.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.