Lappajärven kunnan järjestämä Asukaskävely -tapahtuma poiki avointa ja asiallista keskustelua

Asukaskävelyn aikana nousseita ideoita ja toiveita viedään eteenpäin eri valiokuntiin.
Asukaskävelyn aikana nousseita ideoita ja toiveita viedään eteenpäin eri valiokuntiin.
ASUKASKÄVELY on yksi osa Lappajärven kunnan osallisuusohjelmaa, jota on suunniteltu yhteistyössä kuntalaisten kanssa. Jo suunnitteluvaiheessa nousi kuntalaisilta esitys asukaskävelyihin, joista ensimmäinen toteutettiin tiistaina 20. syyskuuta. Illan pääteemoiksi nousivat keskustan alueen turvallisuus, maisemointi ja esteettisyys.

ASUKASKÄVELY on yksi osa Lappajärven kunnan osallisuusohjelmaa, jota on suunniteltu yhteistyössä kuntalaisten kanssa. Jo suunnitteluvaiheessa nousi kuntalaisilta esitys asukaskävelyihin, joista ensimmäinen toteutettiin tiistaina 20. syyskuuta. Illan pääteemoiksi nousivat keskustan alueen turvallisuus, maisemointi ja esteettisyys.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.