Uusimmat kesäblogit:

Kansalaisopiston syyslukukausi starttaa – Sirpa Katajan ohjaamilla kursseilla on viihdytty jo vuosia

Seija Vesala kertoo rakastavansa vahvoja värejä. Lempivärit löytävät usein tiensä myös tauluihin.
LUOVA tekeminen on monelle tärkeä itseilmaisun kanava, oli se sitten käsityöt, kirjoittaminen, maalaus tai jokin muu. Kansalaisopiston kattava valikoima houkuttelee harrastuksen pariin matalalla kynnyksellä ja ehkä ystävänkin houkuttelemana. Sirpa Katajan Järvi-Pohjanmaan kansalaisopistolle pitämillä kursseilla on useampi viihtynyt jo kurssien alkuvaiheista asti.

LUOVA tekeminen on monelle tärkeä itseilmaisun kanava, oli se sitten käsityöt, kirjoittaminen, maalaus tai jokin muu. Kansalaisopiston kattava valikoima houkuttelee harrastuksen pariin matalalla kynnyksellä ja ehkä ystävänkin houkuttelemana. Sirpa Katajan Järvi-Pohjanmaan kansalaisopistolle pitämillä kursseilla on useampi viihtynyt jo kurssien alkuvaiheista asti.

Tämä sisältö on tilaajille

Päivää
Tuntia

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.