Auton Päivä kokosi ennätysmäärän osallistujia

Autoliiton Järviseudun osaston järjestämässä Auton Päivässä oli ennätysmäärä osallistujia. Kuvat: Timo Mattila
Autoliiton Järviseudun osaston järjestämässä Auton Päivässä oli ennätysmäärä osallistujia. Kuvat: Timo Mattila
Autoliiton Järviseudun osaston järjestämässä Auton Päivässä oli ennätysmäärä osallistujia. Kuvat: Timo Mattila
Autoliiton Järviseudun osaston järjestämässä Auton Päivässä oli ennätysmäärä osallistujia. Kuvat: Timo Mattila
VIMPELISSÄ ensimmäistä kertaa järjestetty Auton Päivä veti Seon piha-alueelle niin paljon väkeä, että paikkakunnan kaupoista olivat makkarat loppua – Autoliiton Järviseudun osaston tarjoamat grillimakkarat maistuivat autoväelle.

–Väkeä oli jo yhdeksän aikaan odottamassa, vaikka virallisesti aloitimme kymmeneltä ja koko päiväin tasaisesti vielä kolmen jälkeenkin. Olen yllättynyt väkimäärästä, ja edellisistä kerroista poiketen paikalla oli nyt myös runsaasti naisia ja lapsia, joita ei ennen ole ollut juurikaan, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Timo Mattila.

Vimpelissä vierailivat päivän aikana myös Autoliiton hallituksen puheenjohtaja Timo Luoma-aho sekä järjestöpäällikkö Taina Kytäjä-Roimu.

–Keskustelua käytiin monista asioista ja heiltä sain kannustusta kehittää toimintaa. Mielialat ei autoilun suhteen taida olla mitenkään korkealla. Polttoaineen hinta on suurin huoli tällä hetkellä autoilevilla ihmisillä, ja siihen ei kenelläkään ole helppoa tai ainakaan halpaa ratkaisua.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.