Esittelyssä Kortesjärven seuraava pappi

Kortesjärven pappina toimii muutaman kuukauden ajan Tuomas Meurman. Kuva: Mikko Eerola
Kortesjärven pappina toimii muutaman kuukauden ajan Tuomas Meurman. Kuva: Mikko Eerola
Kortesjärven pappina toimii muutaman kuukauden ajan Tuomas Meurman. Kuva: Mikko Eerola
Kortesjärven pappina toimii muutaman kuukauden ajan Tuomas Meurman. Kuva: Mikko Eerola
Töölön seurakunnasta tuleva Tuomas Meurman hoitaa virkaa siihen asti, kunnes uusi vakituinen kappalainen pääsee aloittamaan. "Siksi ajaksi kortesjärveläiset saavat minusta papin, joka tykkää olla tekemisissä ihmisten ja Jumalan kanssa elämän eri käänteissä", hän kertoo.

Töölön seurakunnasta tuleva Tuomas Meurman hoitaa virkaa siihen asti, kunnes uusi vakituinen kappalainen pääsee aloittamaan. “Siksi ajaksi kortesjärveläiset saavat minusta papin, joka tykkää olla tekemisissä ihmisten ja Jumalan kanssa elämän eri käänteissä”, hän kertoo.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.