Diakoniatyön juhlavuosi esillä Vimpelin kirjastossa

Vimpelin seurakunnan diakoni Johanna Rauhala ja eläkkeellä oleva diakonissa Eeva Harju tutkivat vitriiniä, jossa on esillä diakonityöntekijöiden entisiä ja nykyisiä työkaluja.
Vimpelin seurakunnan diakoni Johanna Rauhala ja eläkkeellä oleva diakonissa Eeva Harju tutkivat vitriiniä, jossa on esillä diakonityöntekijöiden entisiä ja nykyisiä työkaluja.
Mitä eroa on diakonilla ja diakonissalla? Millä kylällä pidettiin eniten diakoniatyön seuroja Vimpelissä vuonna 1977? Mitä tapahtui eräälle miehelle matkalla Jerusalemista Jerikoon? Näihin, ja muihin diakoniaan liittyviin kysymyksiin löytyy vastauksia Vimpelin kirjastoon rakennetusta diakoniatyön näyttelystä. Siihen voi käydä tutustumassa syyskuun loppuun asti.

Mitä eroa on diakonilla ja diakonissalla? Millä kylällä pidettiin eniten diakoniatyön seuroja Vimpelissä vuonna 1977? Mitä tapahtui eräälle miehelle matkalla Jerusalemista Jerikoon? Näihin, ja muihin diakoniaan liittyviin kysymyksiin löytyy vastauksia Vimpelin kirjastoon rakennetusta diakoniatyön näyttelystä. Siihen voi käydä tutustumassa syyskuun loppuun asti.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.