Evijärvi-pyöräily tulee taas

Arkistokuva.
Arkistokuva.
Arkistokuva.
Arkistokuva.
Evijärvi-pyöräily järjestetään lauantaina 3. syyskuuta.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan pyöräilemällä. Kilpasarja starttaa väliaikalähdöillä noin kello 11.30 niin, että nopeimmat pyöräilijät lähtevät matkaan ensimmäisinä. Kuntotapahtuman yhteislähtö on kello 12. 

Reitin aloituspiste on Mäntyhovin risteyksestä noin kilometrin verran Lappajärven suuntaan. Sieltä lähdetään ajamaan Lappajärven kautta Kortesjärvelle ja sieltä takaisin Evijärvelle. 

Reitin pituus on 56,8 kilometriä, mutta halutessaan voi ajaa myös lyhyemmän matkan. Nuorten ajama matka on noin 16 kilometriä, ja heillä kääntöpaikka on Ranta-ahon risteyksessä. 

Kilpailua järjestävä Aimo Sironen haluaa muistuttaa autoilijoita liikenneturvallisuudesta. 

–Kilpalähdöt ovat kello 11.30 alkaen, ja sen jälkeen Evijärven, Lappajärven ja Kortesjärven alueella on seuraavan parin tunnin aikana paljon pyöräliikennettä. Pyöräilijöiden vauhdit ovat kovia, ja pyörään ottaa tuuli melko vahvasti, joten pyöräilijän ohittamisen pitää tapahtua riittävän etäältä. Jätetään ainakin puolitoista–kaksi metriä väliä pyöräilijään. 

Tapahtuman järjestävät tavalliseen tapaan Evijärven kunta ja kuntoilukeskus. Tapahtuman yhteydessä kuntoilukeskuksella on avoimet ovet, joten siihen voi käydä tutustumassa, ja osallistujille tarjotaan siellä kahvit.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.