Yksityinen henkilö vei luvatta kunnan maa-ainesta Evijärvellä

EVANKELISIA kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.
Evankelisia kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.

EVIJÄRVEN teknisen lautakunnan 9.8. pidetyssä kokouksessa oli esillä kunnan omistaman maa-aineksen luvaton otto. Kuntalaiselta saadun ilmoituksen mukaan yksityinen henkilö oli tämän vuoden kesäkuun lopulla kuljettanut luvatta kymmeniä kuutioita maa-ainesta teknisen toimen varikkoalueelta omalle kiinteistölleen. Hän oli lastannut ja kuljettanut maa-aineksia maansiirtokalustolla. Kun kunnaninsinööri keskusteli asiasta puhelimitse maa-ainekset vieneen henkilön kanssa, tämä myönsi teon.

Mainos

Tekninen lautakunta päätti valtuuttaa kunnan viranhaltijan tekemään asiasta tutkintapyynnön poliisille välittömästi. Kyseinen yksityishenkilö on sopimusurakoitsija, ja hänen sopimuksensa halutaan keskeyttää ja purkaa. Mahdolliset korvaukset ja sanktiot sekä muut mahdolliset jatkotoimenpiteet päätetään erikseen tutkinnan perusteella.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.