Uusimmat kesäblogit:

Mansen ja Kossun päänahat vyöllä runkosarjan loppurutistukseen

Sateesta huolimatta kotiottelu Mansea vastaan keräsi väkeä Saarikentälle mukavasti.
Sateesta huolimatta kotiottelu Mansea vastaan keräsi väkeä Saarikentälle mukavasti.
Pudotuspelit alkavat hiljalleen häämöttämään horisontissa. Vihriälän mukaan Vedon avaintekijät, joihin loppukaudesta keskitytään ovat tiukka ulkopeli sekä pelin jatkuva kehittäminen.

VIMPELIN Veto isännöi kaksi Superpesiksen kotiottelua peräkkäin, kun vastassa olivat Manse PP sekä Koskenkorvan Urheilijat. Molemmat pelit pelattiin epävakaissa sääolosuhteissa ja päättyivät kotijoukkueen voittoihin.

Maanantaina Saareen saapui pesäpalloa seuraamaan 2284 katsojaa. Kamppailussa otteluun mielenkiintoisen mausteen toi Perttu Ruuskan palaaminen Saarikentälle vierasjoukkueen väreissä. Katsomosta ja kentän tapahtumista aisti sen, että ottelussa oli paljon tunnetta pelissä.

Vähäjuoksuinen peli eteni aina lopulta Supervuoroon, jossa ratkaisijaksi nousi Vedon Jukka-Pekka Vainionpää kunnarillaan. Tulostaululle sinetöityivät täten numerot 2–1 s (1–2, 2–1, 4–0).

PERJANTAINA Saarikentälle saapui sarjapaikastaan taisteleva pohjalaisvastustaja. Koskenkorvan Urheilijat-otteluun Veto lähti selkeänä suosikkina.

Ensimmäisellä jaksolla joukkueiden paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Sarjakärki jätti vierasjoukkueen juoksutilin puhtaasti nollille. Puoliajalla Vedon kakkoskoppari Lauri Vihriälä sanoo pitäneensä kotijoukkueen esitystä ottelun alussa tasapainoisena.

–Tylyt lukemat. Lyötiin aika paljon hyviä lyöntejä ja ulkopeli piti hyvin. Mikäs siinä, Vihriälä toteaa.

Pelin toisella puoliskolla Koskenkorva onnistui hieman sekoittamaan Vimpelin pelisuunnitelmaa ja karkasikin toisessa vuoroparissa parin juoksun jaksojohtoon. Tämän jälkeen pelin painopiste kallistui kuitenkin lopullisesti Vedolle ja ilta Saarikentällä päättyi Vimpelin voittoon 2–0 (8–0, 13–7).

VIMPELILÄISTEN kokoonpanon nuoret pelaajat ovat keränneet esityksistään mainioita arvosanoja läpi kauden. Vihriälän arvion mukaan nämä onnistumiset ovat pohjustettu hyvin rakennetulla joukkueella.

–Me olemme jokainen ihan vaan täyttäneet oman roolimme. Ei tässä tarvitse muuta, kun on hyvä joukkue ympärillä. Helppo näyttää siinä itsekin hyvältä, Vihriälä kommentoi.

Kauden aikana Vihriälä on painottanut harjoittelussaan etenkin ulkopeliä. Joukkueen tavoitteet syksyllä ovat korkeimmalla korokkeella.

–Olen pyrkinyt saamaan heittoon lisää voimaa ja pallovarmuutta. Yhteinen tavoitteemme on suomenmestaruus ja sitä kohti mennään, Vihriälä ilmoittaa.

PUDOTUSPELIT alkavat hiljalleen häämöttämään horisontissa. Vihriälän mukaan Vedon avaintekijät, joihin loppukaudesta keskitytään ovat tiukka ulkopeli sekä pelin jatkuva kehittäminen.

–Tässä ei todellakaan olla vielä valmiita. Tulokset ovat olleet hyviä, mutta paljon on kehitettävää. Kun jokainen hoitaa oman tonttinsa, niin sillä se paranee, Vihriälä sanoo.

Seuraavan kerran Saarikentällä pelataan Superpesistä sunnuntaina 7. elokuuta, kun Kitee saapuu Vimpeliin. Sitä ennen tiedossa ovat vieraspelit Sotkamossa ja Raahessa.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen kanssa vaarallisen kotiutuskaksikon Ankkurien jokeriosastolle.

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.