Maaotteluitakin pelannut Ninni Salmi siirtyy Vimpeliin

VEDON naisten koripallojoukkue on tehnyt pelaajasopimuksen Ninni Salmen kanssa. 25-vuotias laitahyökkääjä siirtyy Vimpeliin Forssan Alusta, jossa hän paalutti viime kaudella erinomaiset tilastot: 11,7 pistettä, 8,7 levypalloa, 3,7 syöttöä ja 1,6 torjuntaa ottelua kohden.

Kauhajoen Karhun kasvatti aloitti Korisliiga-uransa Vimpelissä pelaten kaudella 2014–15 Vedon väreissä 29 ottelua. Hän on pelannut neljä kautta Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa sekä kaudella 2020–21 Ruotsin pääsarjassa Wetterbygdenissä.

Mainos

185-senttinen laitahyökkääjä kuului kesällä Susiladies-ryhmään ja pelasi uransa ensimmäiset naisten maaottelut kesäkuussa. Nuorten maaotteluita Salmelle on kertynyt 58.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.