Lavettarilla tyrmäävä alku Raahessa

PattU–LaVe 0–2,(1–11),(1–4)

LAPPAJÄRVEN VEIKOT tyrmäsi täysin Pattijoen Urheilijat Raahessa naisten Ykköspesiksen pohjoislohkon kärkipään joukkueiden kamppaillessa sarjapisteistä. Veikot esitti kauden parasta peliä läpi ottelun. Varsinkin ensimmäinen vuoro oli lyöntipelin juhlaa.

Veikot iski juoksuja hyvin monipuolisesti. Alkukauden puutteena on ollut, että tehdyn juoksun jälkeen tilanne ei ole jatkunut. Nyt oli toisin. LaVe myllytti kotijoukkueen ulkokentän sekaisin avausvuorossa yhdeksällä juoksulla, joista kaksi tuli harhaheitolla. Pelinjohto pelasi varsin rohkeaa sisäpeliä, mikä tuotti tulosta.

Vaikka toisella jaksolla Veikkojen tahti hieman hiipui, niin missään vaiheessa ei ollut epäselvää, kumpi vie pitemmän korren. Tilanne pysyi hyvin hallinnassa, ja jaksovoittoon tarvittavat juoksut otettiin hyvillä lyönneillä.

Mainos

Lukkari Aleksandra Latvalan johdolla Lavettarien ulkokenttä torjui raahelaisten lyöntipelin tehokkaasti. PattU onnistui yhdeksästä kotiutusyrityksestä tekemään vain kaksi juoksua, juoksun kummankin jakson alkuun.  Vihreäpaidat puolestaan kotiutti joka toisella yrityksellä 13/27.  

Jäljellä olevia runkosarjan pelejä silmällä pitäen oli hyvää se, että onnistumiset jakautuivat laajasti koko joukkueelle. Ykköskärkiviisikko toi yhteensä 12 juoksua. Tehokkaimmat kotiuttajat olivat juuri pääkotiuttajat Aleksandra Latvala neljä ja Ella Kurkimäki kolme lyötyä juoksua. Veikkojen parhaana palkittiin Latvala ja tehoihin kaksi lyötyä ja kolme tuotua yltänyt Neea Mattila. Näiden lisäksi Mette Mortensen kaksi tuotua ja lyötyä sekä onnistuneet vaihtolyönnit, 7/10, yhdessä Essi Kivelän kakkostilanteen hoitamiset, 6/6, olivat vakuuttavia suorituksia.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.