Jamin rehtorivalinta loppusuoralla

Järviseudun koulutuskuntayhtymän johtajan/rehtorin rekrytointi on edennyt siihen vaiheeseen, että yhtymävaltuusto päättää rehtorivalinnasta huomenna tiistaina 28.6 klo 12 alkavassa kokouksessaan. Loppusuoralla ovat kasvatustieteen tohtori Anu Raudasoja ja kauppatieteiden maisteri Santtu Pal...

Järviseudun koulutuskuntayhtymän johtajan/rehtorin rekrytointi on edennyt siihen vaiheeseen, että yhtymävaltuusto päättää rehtorivalinnasta huomenna tiistaina 28.6 klo 12 alkavassa kokouksessaan. Loppusuoralla ovat kasvatustieteen tohtori Anu Raudasoja ja kauppatieteiden maisteri Santtu Pal…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.