Uusimmat kesäblogit:

Jokainen nainen haluaa, että kikkiliivit on justihi eikä melekehen! – Lappajärvi ohoi, täältä tullaan!

Näissä ei reiret hikoile! Kirsi Parvi esittelee "reisittimiä".
KIKKILIIVIKRIISI lienee jokaiselle naiselle tuttu. Puristava tai löysä ympärys, tippuvat olkaimet. Tyhjää kupeissa, tai sitten liikaa. Kutittaa.

Alusasut Justihi Eikä Melekehen oy:n yrittäjä Kirsi Parvi tietää hyvin, kuinka vaikeaa on löytää hyvät liivit. Kun on kymmenisen vuotta ollut alalla, voi sanoa tuntevansa alusasut kuin omat taskunsa. 

–Naisilla on liivien kanssa usein sellaista ongelmaa, että on ostettu liivit liian isolla ympäryksellä ja liian pienellä kupilla. Ympäryksen pitää olla napakka. Kun liivi on riittävän napakka ja koko oikea, ei liivit nouse ylös ja usein olkaimetkin silloin pysyvät paikallaan, kertoo Parvi. 

–Monenlaisia liiveihin liittyviä uskomuksia olemme saaneet muuttaa asiakkaiden kanssa. Silloin kun materiaali on laadukasta, jopa liivin pitsi tuntuu iholla erilaiselta, eivätkä olkaimet veny. Liivit kestävät paljon kauemmin. 

Kysyntää laadukkaille liiveille riittää, erityisesti nyt kun erikoisliikkeitä on loppunut monelta paikkakunnalta. Parvi on kiertänyt valikoimansa kanssa kolmen vuoden ajan eri paikkakuntia, ja reviiri on laajentunut vuosien varrella. 

–Ensin aloitettiin pop up -kiertelyä Pohjanmaalla yhdellä kiertävällä myymälällä. Nyt on yksi kivijalkaliike Seinäjoella ja kaksi kiertävää pop up -myymälää. Tällä hetkellä välillä kierrellään aina Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Satakunnassa asti. 

LAPPAJÄRVELLE pop up myymälä saapuu 4. – 9. heinäkuuta väliseksi ajaksi. 

–Valikoimaa on runsaasti! Löytyy kaikille kaikkea ja kaiken kokoista heti mukaan, ei tarvitse tilailla. Mukana on myös uikkareita, proteesitaskullisia liivejä, imetysliivejä ja sen sellaista. 

Päivänpolttaviin kikkihikiongelmiin sekä hinkkautuviin reisiin löytyy niihinkin ratkaisu. 

–Hyvät ja oikeanlaiset liivit monesti auttavat tuohon hikoiluongelmaan. Sitten meiltä löytyy hyviä lahkeellisia alushousuja, joiden kanssa reidet eivät niin hikoile. Nämä ”reisittimet” on myös oikein kätevät kesämekkojen alla. Nätit, eikä hikoile tai hinkkaa reidet, Parvi vinkkaa. 

–Tämä on äärettömän kiitollista työtä. Asiakkaat ovat onnellisia, kun saavat laadukkaita ja hyviä alusvaatteita, hyvää palvelua ja hyvän mielen. Saamme paljon palautetta hyvästä asiakaspalvelusta ja siitä että olemme aitoja sekä helposti lähestyttäviä. Meidän myymälöihin on helppo tulla, kaiken ikäisten ja kaiken kokoisten. 

–Mutta jos tässä työtunteja laskisi, niin eihän tässä mitään järkeä olisi. Tämä vaan on niin ihanaa! Rakkaudesta lajiin, nauraa Parvi.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.