Tekniselle johtajalle ero virasta Lappajärvellä

Kuva: Eija Pippola.
Kuva: Eija Pippola.
Kuva: Eija Pippola.
Kuva: Eija Pippola.
LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus myönsi eron tekniselle johtajalla Anne Övermarkille 1.10.2022 lukien ja esitti lämpimät kiitokset pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä Lappajärven kunnan hyväksi.

Uuden ympäristösihteerin Laura Tudeerin virka vahvistettiin kunnanhallituksessa. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.  

Kunnanhallitus esittää edelleen valtuustolle päätettäväksi, että JärviS-Energia Oy:n lainatakaus myönnetään enintään 500 000 euron kunnan omavelkaisen takauksen suuruisena. JärviS-Energa Oy:n Alajärven Osuuspankilta nostettavaan 1 500 000 euron suuruiseen lainaan, siten että Lappajärven kunnan vastuu on aina enintään kolmasosa lainan jäljellä olevasta pääomasta, kuluista ja koroista, sillä edellytyksellä että Alajärvi ja Vimpelin tekevät vastaavat päätökset. Vastavakuutena on yrityskiinnitys. Omavelkaisesta takauksesta peritään yhtiöltä vuosittain 0,55 prosentin provisio, joka lasketaan tilivuoden lopussa jäljellä olevasta pääomasta. Lisäksi oikeutettaan kunnanhallitus tarkastamaan takausprovision määrää myöhemmin, mikäli siihen on säädösten, määräysten, mahdollisuus tai edellytys. 

Esi- ja perus- ja lukio-opetuksen järjestäminen yhteistyössä Järviseudun kuntien kanssa aloitetaan yhteisen koulutuksen järjestämismalli.  

Kuntarahoitus Oy:n tarjous lainasta 20 vuoden luottoajalla hyväksyttiin. Laina on suuruudeltaan neljä miljoonaa euroa.   

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.