Jamista valmistuneita

Kuva: Sointu Ketola
Kuva: Sointu Ketola
Kuva: Sointu Ketola
Kuva: Sointu Ketola
Jamin Alajärven, Alavuden, Vimpelin ja Lappajärven toimipisteistä keväällä 2022 valmistuneet.

Alajärven toimipiste

Liiketoiminnan perustutkinto: Alalantela Annukka, Lappajärvi, Ojala Roni, Soini, Kangastie Jade, Alajärvi, Ylinen Susanne, Alajärvi, Paananen Neea, Kivijärvi, Paananen Sara, Kivijärvi, Haapala Noora, Vimpeli, Poranen Mirva, Perho

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto: Hietanen Roni, Ähtäri

Alavuden toimipiste

Liiketoiminnan perustutkinto: Huutoniemi Toni, Alavus, Aho Aada, Alavus, Virtala Iina, Alavus, Sariola Riikka, Alavus, Hautamäki Jonna, Alavus, Kellosaari Outi, Alavus, Jussila Ville, Alavus, Lamminaho Tomi, Alavus, Vainionpää Henna, Alavus, Saunamaa Mari, Alavus

Kurejoen toimipiste

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto: Koivula Marjo, Vantaa, Laukkonen Sirpa, Seinäjoki

Maatalousalan perustutkinto: Avksentev Georgii, Ulkomaat, Avksenteva Anna, Ulkomaat, Blom Aada, Muurame, Hautamäki Janne, Kuortane, Iiudina Karina, Ulkomaat, Molostovkin Ilia, Ulkomaat, Myllymäki Toni, Evijärvi, Nilov Aleksandr, Ulkomaat, Peltokangas Magnus, Alajärvi, Riihimäki Janne, Kuortane, Saukko Eetu, Alajärvi

Puutarha-alan perustutkinto: Aarrekorpi Riina, Kauhava, Aho-Mantila Susanna, Seinäjoki, Eronen Anu, Seinäjoki, Haanpää Jussi, Lapua, Kujala Tiina, Kauhava, Langueva Natalia, Ulkomaat, Myllyniemi Noora, Seinäjoki, Ojala Johanna, Alajärvi, Ristolainen Maria, Lapua, Wetterstrand Tanja, Evijärvi

Mainos

Puuteollisuuden perustutkinto: Fomin Nikita, Ulkomaat, Iudin Artur, Ulkomaat, Kinn Ivan, Ulkomaat, Krasikov Viacheslav, Ulkomaat, Poliakov Aleksei, Ulkomaat, Riabinin Sergei, Ulkomaat

Lappajärven ja Vimpelin toimipisteet

Autoalan pt: Herrala Ville, Alajärvi, Jääskeläinen Väinö, Veteli, Medveskii Semen, Pannula Johannes, Perho, Turja Roni, Alajärvi, Zakharov Kirill

Ravintola- ja cateringalan pt: Berezina Irina, Demianovich Oksana, Klevtsova Anna, Levkova Viktoriia

Kone- ja tuotantotekniikan pt: Arvola Konsta,Vimpeli, Druzhinskii Aleksandr, Gavrilov Ilia, Ilchenko Daniil, Karpov Ilia, Kivipuro Juho, Vimpeli, Kokkonen Joonas, Vimpeli, Languev Vladimir, Lomakin Aleksandr, Mustikkamaa Kasperi, Lappajärvi, Peltola Tuomas, Lappajärvi, Sokolov Dmitrii, Vieruaho Niko, Lappajärvi, Vizer Aleksandr

Rakennusalan pt: Mantela Antti, Kauhava, Rumiantsev Maksim, Putrolainen Mark, Viitaniemi Lauri, Vimpeli

Sähkö- ja automaatioalan pt: Ahonen Niko, Vimpeli, Huopana Jere, Vimpeli, Keskinen Nea, Lappajärvi, Laasasenaho Joni, Veteli, Lassila Eetu, Vimpeli, Lehto Samuli, Vimpeli, Lindholm Eetu, Kauhava, Paalijärvi Roni, Alajärvi, Penttilä Ohto, Vimpeli, Rauhala Eemeli, Lappajärvi, Sand Niko, Alajärvi, Särkiniemi Petteri, Lappajärvi

Logistiikan pt, Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja: Honko Johannes, Alajärvi, Hyrsky Matias, Kauhava, Isokangas Aleksi, Kaustinen, Koskinen Jonna, Kaustinen, Kukkola Matti, Kauhava, Kuorikoski Valtteri, Kaustinen, Kytölä Eevertti, Evijärvi, Lahti Elmeri, Kauhava, Mäkelä Johannes, Evijärvi, Palojärvi Konsta, Kauhava, Salo Juuso, Kauhava, Sillanpää Juuso, Evijärvi

Logistiikan pt, Autonkuljettaja: Anttila Osku, Veteli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.