Lähde Aijjoos kirkkoon – Kuuden kirkon esittelykiertue käynnistyy Evijärveltä

Evijärven kirkko. Kuva: Henri Ruuska
Evijärven kirkko. Kuva: Henri Ruuska
Evijärven kirkko. Kuva: Henri Ruuska
Evijärven kirkko. Kuva: Henri Ruuska
AIJJOOS-TOIMINTA ja alueen evankelisluterilaiset seurakunnat järjestävät mahdollisuuden tutustua lähialueiden kirkkoihin kesäkuussa.

Moni on käynyt oman kotipaikkakuntansa kirkossa, mutta naapurikylän kirkko voi olla jo vieraampi. Kirkoissa on kello 10 esittely, jossa kerrotaan kirkon tarina. Koska Kauhavalla on tuolloin kädentaitojen viikko, tarkoitus on myös tarkastella, mitä kaikkia kädentaitoja kirkoissamme näkyy. Upeita tekstiilejä, maalauksia, veistoksia ja arkkitehtuuria. Jos sää sallii, voimme katsella myös ulkona olevia muistomerkkejä. Tilaisuuksissa on tarjolla kirkkokahvit.

Jokaisella paikkakunnalla tilaisuus on erilainen, joten kannattaa kiertää vaikka kaikki kuusi kirkkoa. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuuksiin ei järjestetä yhteiskuljetusta. Kannustamme järjestelemään kimppakyytejä ystävien kesken kesäisille retkille lähialueen kirkkoihin. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, noin puolentoista tunnin mittaisia ja maksuttomia.

Tilaisuudet järjestetään seuraavasti: 8.6. klo 10 Evijärven kirkko, Kirkkotie 77, Evijärvi, 13.6. klo 10 Alahärmän kirkko, Härmäntie 29, Härmä, 14.6. klo 10 Kauhavan kirkko, Kirkkotie 5, Kauhava, 15.6. klo 10 Kortesjärven kirkko, Jääkärintie 65, Kortesjärvi, 16.6. klo 10 Ylihärmän kirkko, Päämajantie 27, Ylihärmä ja 20.6. klo 10 Lappajärven kirkko, Fellmannintie 12, Lappajärvi.

Marja-Liisa Nevala

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.