Neljä Evijärven hallintojohtajaksi hakenutta haastatellaan

Evijärven kunnanhallituksen päätöksiä 23. toukokuuta pidetystä kokouksesta.

EVIJÄRVEN hallintojohtajan virkaa haki yhdeksän henkilöä. Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 24. toukokuuta kutsua haastatteluun Terhi Kultalahden, Anssi Lahnalammen, Rauno Maaningan ja Perttu Sonnisen. Haastattelutyöryhmä esittää kunnanhallitukselle 13.6. kokouksessa ehdotuksensa valittavasta henkilöstä.

EVIJÄRVEN kunta liittyy Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäseneksi. Etelä-Pohjanmaan kauppakamari edistää yritysten, yksilöiden ja koko alueen menestymistä. Jäsenyys maksaa kunnalle 815–820 euroa vuodessa.

Evijärven vuosittainen rahoitusosuus Osuuskunta Viexpossa on ollut 500 euroa. Ensi vuodesta alkaen kunta rahoittaa Viexpon toimintaa 1 000 eurolla vuodessa.

Mainos

VUODEN 2022 talousarvioon sisältyy viiden miljoonan euron talousarviolainan ottaminen. Lainatarjous pyydettiin 10 vuoden laina-ajalla, kahdella vuosittaisella tasalyhennyksellä, kiinteällä tai 6 kuukauden euribor-korolla. Danske bank, Kuntarahoitus Oyj ja Osuuspankki jättivät lainatarjouksen, joista Kuntarahoituksen tarjous voitti kilpailutuksen.

KUNTA tukee nuoria 15–22-vuotiaita evijärveläisiä 4H yrittäjiä yrityssetelein. Valintaraati, johon kunnan edustajaksi valitaan kehittäjäkoordinaattori, valitsee hakijoista viisi yrittäjää, jotka saavat kukin 150 euron arvoisen tukisetelin. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.